Amb enchufing la recàrrega de vehicles elèctrics mai serà un contratemps

NOSALTRES

Som una empresa fiable i dinàmica amb vocació de liderar el mercat de la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.

 

Tant si ets una empresa, un particular o una administració pública, si vols gaudir de la mobilitat elèctrica, amb enchufing podràs disposar amb total garantia del punt de recàrrega ideal per al teu vehicle i aparcament en un termini mínim i al millor preu.

El nostre avantatge competitiu radica en dos pilars:

 

El profund coneixement de la tecnologia: L'equip d'enginyers i tècnics d'enchufing són experts en la tecnologia dels vehicles elèctrics, els punts de recàrrega i la normativa relacionada. Això ens permet orientar-te cap a la millor solució per a les teves necessitats amb la màxima fiabilitat.

 

L'agilitat i eficàcia en el servei: El nostre principal objectiu és la satisfacció del nostre client i per això garantim una atenció i un servei ràpid, eficaç i al millor preu.

 

ENDOLLA'T A LA MOBILITAT SOSTENIBLE AMB enchufing!

SOLUCIONS DE RECÀRREGA VE

Oferim serveis d'instal·lació de sistemes de recàrrega per a vehicles elèctrics.

 

Si tens un vehicle elèctric t'oferim la solució que millor encaixi amb les teves necessitats. Sempre amb un tracte proper, professional i amb pressupost ajustat.

 

El nostre mètode de treball és senzill i després del primer contacte ens centrem en:

 

  • Estudiar i analitzar la millor solució per al teu cas per part dels nostres enginyers.

  • Presentar-te una oferta detallada, feta a mida per a tu i al millor preu. Sempre amb materials homologats.

  • Tancar el disseny de la instal·lació i la realització de la mateixa per part dels nostres tècnics especialitzats.

  • Garantir la màxima satisfacció amb el teu nou punt de recàrrega.

1

CONTACTE

2

ESTUDI PERSONALITZAT

3

INSTAL·LACIÓ

CLIENT

APARCAMENT

TIPUS RECÀRREGA

CONTROL

PARTICULAR

EMPRESA

ADMIN. PÚBLICA

BICI

MOTO

COTXE

ALTRES

UNIFAMILIAR

COMUNITARI

PARKING PÚBLIC

FLOTA

ESTÀNDARD

RÀPIDA

SUPER RÀPIDA

SIMPLE

AMB CONTADOR

AMB PAGAMENT

AMB COMUNICADOR

VEHÍCLE

Pots trobar informació detallada dels punts de recàrrega que t'oferim per a la teva instalació a la tenda online de enchufing.

 

 

 

 

La recàrrega del vehicle elèctric

 

Igual que cada usuari té una rutina de mobilitat i una disponibilitat d'aparcament diferents, cada vehicle elèctric té les seves especificacions de recàrrega: màxima potència admissible, tipus de connector i de comunicació. Per això cada instal·lació que s'emprèn ha d'estar enfocada al vehicle concret i a les necessitats de l'usuari.

 

Mode 1: Es refereix al tipus de recàrrega en el qual es connecta el vehicle directament a la xarxa de corrent altern, 230V en monofàsica i 400 V en trifàsica, mitjançant un connector comú "Schuko" de 16A.

 

Mode 2: En aquesta mode de recàrrega també es connecta el vehicle a la xarxa AC amb un corrent màxim de 32A. La diferència principal amb el mode 1 és la incorporació d'una caixa de control extern que proporciona el fabricant del vehicle encarregada de la comunicació entre el vehicle i el punt de recàrrega i de la protecció elèctrica.

 

Mode 3: En aquesta mode el vehicle fa servir un sistema d'alimentació i connector específic exclusiu per a la recàrrega de vehicles elèctrics. Es connecta a la xarxa d'AC (monofàsica o trifàsica) mitjançant un punt de recàrrega extern sempre sense sobrepassar els 32A o 64A en alguns equips més avançats. El sistema de comunicacions integrat tant en el punt de recàrrega com en el vehicle s'encarreguen d'identificar el vehicle, les seves característiques de recàrrega i del control i seguretat de la connexió.

 

Aquests mode de recàrrega és el més generalitzat actualment pels fabricants de vehicles elèctrics donades les seves característiques de seguretat i possibilitat de control intel·ligent de la recàrrega. Tot i això, per aquest mode de recàrrega, hi ha diversos connectors específics:

 

  • Tipus 1 SAE J1772

  • Tipus 2 Mennekes

  • Tipus 3C Scame

 

Els connectors més emprats per a aquest mode de recàrrega són el tipus 1, usat per fabricants com Nissan, Tesla i Toyota entre d'altres, i el tipus 2, connector preferit pels fabricants europeus com Renault, Volkswagen, BMW ...

Esquemes dels modes de recàrrega per a un vehícle elèctric

Actualment són molts els cotxes elèctrics que incorporen més d'un connector o més d'un mode de recàrrega admissible. Per exemple, el BMW i3 pot recarregar en mode 2 mitjançant caixa de control extern o en mode 3 mitjançant un connector Mennekes. Com un altre cas a comentar, el Nissan Leaf, un dels models elèctrics més comercialitzats a Europa, pot incorporar dues preses de recàrrega, una a mode 1, 2, o 3 i una altra per a recàrrega ultraràpida en mode 4 amb connector CHAdeMO.

 

Mode 4: Aquesta manera de recàrrega es diu comunament recàrrega ultra-ràpida atès que es pot recarregar fins a un 80% de la bateria en uns 30 minuts, sempre depenent del vehicle. En aquest cas el carregador és extern al vehicle i s'injecta corrent continu directa a les bateries. La potència admissible màxima és de 50-150kW, a 500V i amb un corrent màxim de 100-400A per fase.

 

 

La indústria japonesa d'automoció (Nissan, Mitsubishi, Subaru i TEPCO) ha desenvolupat el connector CHAdeMO especialment per a aquest tipus de recàrrega, en canvi, els fabricants europeus estan fent pressió per generalitzar l'ús del Combo II, que es tracta d'un connector Mennekes modificat per poder executar una recàrrega en corrent continu.

Estació de recàrrega mode 4

Punts de recàrrega

 

Depenent de si la instal·lació és en interior o exterior es col·locarà un tipus de punt de recàrrega o un altre. Per a instal·lacions en exterior, especialment dissenyats per suportar impactes, inclemències del temps i possibles danys, hi ha els punts de recàrrega exteriors.

 

En canvi, per a una instal·lació en interior el més adequat és instal·lar un punt de recàrrega tipus wallbox ja que són molt més compactes i la majoria són prou resistents per a un ús particular.

Wallbox de recàrrega

Punt de recàrrega exterior

El paper de l'empresa instal·ladora

 

Enchufing, com a empresa de referència en la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics, s'encarrega de satisfer totes les necessitats relacionades amb la infraestructura de recàrrega necessària per a cada client. Ens encarreguem de subministrar el punt de recàrrega que més s'adapta al vehicle, ens encarreguem de realitzar la instal·lació, la posem en marxa i assegurem que sempre funcioni correctament complint tots els requeriments que exigeix ​​la ITC-BT52, la normativa específica per a la instal·lació de punts de recàrrega .

 

En una instal·lació típica, posteriorment al primer contacte amb el client, un dels nostres enginyers especialistes visita el lloc de la instal·lació per avaluar tots els condicionants, assessorar al client i poder presentar la solució ideal. En menys de 48 hores el client rep una proposta de projecte amb tot detall i després de l'acceptació del pressupost els nostres tècnics realitzen la instal·lació. Mai donem per acabat el nostre treball fins que no fem una posada en marxa amb els nostres clients i ens mostren la seva total conformitat.

 
 

CONTACTE

A enchufing ens agrada estar a prop dels nostres clients per poder respondre ràpidament a totes les teves necessitats relacionades amb la recàrrega del teu vehicle elèctric.

 

Un cop completis el formulari de contacte, et respondrem en menys de 48 hores.

 

 

 

 

Posa't en contacte!

info@enchufing.com

Tel: 93 712 77 04

 

SEGUEIX-NOS

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

PARTNERS

© 2016 ENCHUFING Tots els drets reservats.

Estación de recarga modo 4